Friday, October 28, 2005

Meeting and Workshop in Battambang


1 Comments:

Blogger Chhunmeng Lee Lee said...

Contemporary reformation by Gregory Thomas

According to reliable furniture shop in Phnom Penh construction materials
information, designed by architect Gregory Thomas, the featured outdoor space was vastly improved from an undeveloped rear lawn to become a modern-day luxury and relaxing area.
"There was an existing ramp leading down from the house to the yard, but the two parts of the property felt very disconnected," Thomas said. "The owners wanted to improve the link between the top and bottom. The terraced decks achieve this. They end with the pool house at the bottom, which is on a slightly lower level than the pool – we were always chasing the gradient."
"Working with an arborist, we tiptoed around the roots of the trees preparing the footings, and were able to leave most of the trees undisturbed so they can partially shade the decks and pool."
"The slate and the tapered columns repeat a design element at the front entry, so there is visual continuity," added Thomas. "Handmade copper sconces match the copper hood above the fire pit, and also reference copper fixtures on the front porch."

4:27 PM  

Post a Comment

<< Home